Ptt 1. Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor, Cumartesi günü oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Hanefi Mahçiçek stadyumunda öğleden sonra gerçekleştirilen antrenman, düz koşu ile başladı.

Pas ve taktik ağırlıklı çalışmalarla devam eden antrenman, çift kale maçla tamamladı. Teknik Direktör Besim Durmuş, Bucaspor maçında yapılan hatalardan ders aldıklarını belirterek, galibiyet parolasıyla Ankaraspor karşısına çıkacaklarını söyledi.

Ankaraspor’un da güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Durmuş, şöyle konuştu:
“İlk hafta deplasmandan mutlu dönmek istiyorduk. Maalesef çok olumlu oynayamadık ama son dakikalarda beraberliği kazanacak kadar da pozisyonlarımız olmuştu. Çok hata yaptık, çok pozisyon verdik rakibimize. Bu hafta hep onların üzerine çalıştık. Ankaraspor’da güçlü bir takım ve hedefleri var. Bunun farkındayız. Ama biz de kendimizi ifade etmek istiyoruz. Bu hafta taraftarımızın da desteğiyle, takım savunmasını iyi yaparak, hem az pozisyon vererek hem de üçüncü bölgede verimli işler yaparak kazanan taraf olmak istiyoruz.”
Sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığını kaydeden Durmuş, “Berat Çetinkaya ve İrfan da aramıza katıldı.

Onların durumuna bakıyoruz. Yavaş yavaş takım olma yolunda ilerliyoruz. Zaman kaybetmeden de puan ve puanlar kazanmak istiyoruz. İnşallah bu hafta da kendi seyircimiz önünde kazanarak, taraftarımızı mutlu ederiz” diye konuştu.

Cumartesi günü Hanefi Mahçiçek Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak maçta Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler’in yardımcılıklarını Volkan Akçit ve Cumhur Altay yapacak.

Kaynak: İHA