Foça’da Plaj Futbolu Heyecanı Yaşanacak

Foça Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen, Plaj Futbolu Ligi Foça Etabı; 23-25 Ağustos 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

8 takımın katılacağı ve 3 gün sürecek olan Plaj Futbol Ligi karşılaşmaları Foça-Karakum Plajı’ndaki; Haluk Ulusoy Plaj Futbolu Stadyumu’nda, yapılacak.

3 gün boyunca plaj futbolu heyecanının yaşanacağı Foça etabına Foça, Gerenköy, Yenifoça, Bağarası ve Menemen’den sekiz takım katılacak. İki grupta 10’ar dakikalık üç devre halinde oynanacak olan maçlar sonunda gruplarında birinci sırayı alan iki takım, 25 Ağustos Pazar günü final maçı oynayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, belediyeler ve kurumlarla işbirliği yaparak düzenlediği Plaj Futbol Ligi 18 etaptan oluşuyor. Plaj Futbolu Ligi Türkiye Finalleri, etap birincilerinin katılımıyla daha sonra duyurulacak tarihte gerçekleştirilecek ve Plaj Futbolu Ligi Türkiye Şampiyonu belirlenecek.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; "Foça turizm kenti olarak bilinir ancak yaptığımız çalışmalarla Foça'yı kültürün, sanatın ve sporun merkezi haline getirdik.Tüm sporseverler Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Ligi Foça Etabı’na tüm davetlidir." dedi.

Kaynak: İHA