Engin: Futbol dersi verip gittiler

Fenerbahçe'nin Arsenal'e 3-0 yenildiği maçın ardından Yorumcular Ahmet Çakar ve Sinan Engin'den çok sert eleştiriler geldi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Arsenal'e 3-0 kaybettiği maçın ardından futbol yorumcuları Ahmet Çakar ve Sinan Engin'den sert eleştiriler geldi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Çakar ve Engin, Ersun Yanal'ı çok kızdıracak yorumlarda bulundular.

Sinan Engin, "İnsanlar ekran başında izledi, taraftarlar tribünde izledi, futbolcular da sahada izledi. Bu Arsenalliler ne yiyor ne içiyor? İkili pozisyonlarda hep ayaktalar. Bir futbol takımı bu kadar mı farklı olur" dedi.

Arsenal'ın İngiltere liginde, Türkiye'deki Kasımpaşa düzeyinde bir takım olduğunu ifade eden Engin, "Kadrosunda bir tane yıldız var mı? Yok. En meşhurları Podolski'leri var, o da oynamıyor" diye konuştu.

Engin, "Bir futbol takımı nasıl bu kadar aciz duruma düşer" diyerek şaşkınlığını da dile getirdi. Sinan Engin, Arsenal'in Fenerbahçe'ye futbol dersi verdiğini söyledi.

Araya giren eski FİFA kokartlı hakemlerden Ahmet Çakar ise, Ersun Yanal'ın tercihlerini ve Emenike'nin neden oynatılmadığı konusunda takıma yüklendi.

"ANASINI BİLE AĞLATIRLAR"

"Ben bir basın toplantısında'Ersun Yanal tartışılmaz'dendiğini duydum" diyen Çakar, "Bırak tartışılmayı anası bile ağlatılır. Ki bundan sonra Fenerbahçe seyircisi, basın anasını ağlatacak" dedi.

Tekrar söze giren Engin de, "Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki kredisi bitti" ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE