Şanlıurfaspor’da Hazırlıklar Başladı

İlk hafta Karşıyakaspor ile son dakika yediği golle 2-2 berabere kalan Şanlıurfaspor, ligin 2. haftasında deplasmanda oynanacak Manisaspor hazırlıklarına 2 günlük izinin ardından başladı.

GAP vadisindeki yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Emanuel Banahane katılmazken, hafif rahatsızlığı bulunan Yasin Avcı ise Teknik Direktör Raşit Çetiner’den izin alarak çalışmayı yarıda bıraktı. Antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmanı Şanlıurfaspor 2. Başkan Uğur Büyükhatipoğlu, Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çavuş ve yaklaşık 20 kişilik bir taraftar topluluğu izledi.

Antrenman sonrası açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, “Ligimiz başladı.

3 puan almak istiyorduk. İlk maçımızda son dakikada yediğimiz golle maçı berabere bitirdik. Bu hiç düşünmediğimiz bir skordu. Hem bizi hem taraftarımızı üzdü ama biz sporcu kardeşlerimizin performansından memnunuz. Her geçen haftada takımımıza ivme kazandıracaktır diye düşünüyorum. Artık bundan tabii kısa sürelerimiz olduğu için geriye bakmadan ileriye devam etmek mecburiyetindeyiz” dedi.

Çetiner, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz, bize lazım olan puan veya puanları alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Şimdi bu Manisaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Kazanmak istiyoruz. Tabii her hafta kazanmak istiyoruz. Banahane’nin dışında sakatımız yok. Banahane’nin durumu iyi, 2 haftaya hazır olacaktır. Çalışmalara başladı.

Manisaspor, bu ligin iyi takımlarından birisi. Geçtiğimiz yıl final oynadı. Çok da değerli bir hocaları var. Zor bir maç olacak ama kazananın biz olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ise Karşıyaka maçını geride bıraktıklarını ifade ederek, “Önümüzde Manisaspor ile yapacağımız zorlu bir maç var. Takımımız hazırlıklarına hızlı bir şekilde devam ediyor ve eksiklikleri gördük. Hocamız gerekli müdahaleleri yapıyor. Tabi ki bizim için takıma kamptan sonra dahil olan futbolcukların performansı çok önemli, takıma uyumu çok önemli. Bununla ilgili hem özel çalıştırma anlamında hem katkı anlamında. İnanıyorum kamp eksikliği olan arkadaşlarımız haftaya hazır olup takıma katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Antrenmanı yarıda bırakan Yasin Avcı, “İlk haftayı oynadık, istediğimizi alamadık. Sahadan ilk hafta maçları her zaman zordur. Buna rağmen kazanmak istiyorduk. Maçın sonuna 2-1 galip girdik. 90. dakikada konsantre eksikliğinden dolayı bir gol yedik. Puan puandır. Şuan Manisapor hazırlılarına başladık. Eğer bu yıl bir hedef koymuşsak bu maçı kazanmalıyız. Onlarda iyi takım kazanmak isteyeceklerdir. Çünkü ilk hafta mağlup oldular. O yüzden kazanmak için gideceğiz. Manisapor geçen yıl final oynadı. Oynayacağımız maçı onlar da kazanmak isteyecekler. İyi bir takımlar. Birbirleriyle oynamış bir takım. Kazanmak için elimizden ne geliyorsa gayret göstereceğiz. Şanlıurfaspor taraftarlarına gelince, taraftarlar bizden çok bekliyorlar, bizde onları sevindirmek için bu maçı kazanmalıyız, maçı kazanıp onlara armağan etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Antrenmandan sonra Yönetim Kurulu Üyeleri futbolculara baklava ikramında bulundu.

Kaynak: İHA