Galatasaray Liv Hospital’in Yeni Transferleri Sağlık Kontrolünden Geçti

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı’nın 2 yeni transferi Zoran Erceg ve Nathan Jawai bugün sağlık kontrollerinden geçti.

Ulus Liv Hospital Hatanesi’nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde konuşan sarı-kırmızılıların basketbol şube sorumlusu Murat Özyer, "4 Ekim itibariyle sezona başlayacağız, Türkiye Kupası eleme grubunda” dedi.

Geçen sezon şampiyon oldukları için Euroleague’e direk katılacaklarını hatırlatan Özyer, "Bizim için zorlu bir süreç başlıyor. Bu süreçte 2 tane önemli transfer gerçekleştirdik. Bu oyuncular Antrenörümüz Ergin Ataman’ın listesinin başında olan oyuncular” diye konuştu.

Yeni transferlerden Nathan Jawai, kendisine burada olma şansını tanıdıkları için teşekkür ettiğini dile getirerek, “Galatasaray’da ve bu şehirde olmaktan dolayı mutluyum. Daha önce buradaki takım arkadaşlarımla daha önce de birlikte oynamıştım. Bu yılda hedefimiz hem ligde hemde Eurolegue’de zirveye ulaşmak” şeklinde konuştu.

Zoran Erceg de İstanbul’a tekrar geldiği için çok mutlu olduğuna vurgu yaparak, "Bu fırsatı bana tanıyan herkese çok teşekkür ederim. Köklü ve büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum. Burada en üst düzeyde mücadele edeceğiz ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İHA