Kayserispor'da Yüzler Gülüyor

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun açılış maçında Sivasspor'u ağırlayan ve karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Kayserispor'da yüzler gülüyor.

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, lige galibiyetle başlamanın kendileri açısından büyük önem taşıdığını, bunu başardıkları için de mutlu olduklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, ''Ligin henüz çok başındayız ama bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Bunu başardığımız için de takımdaki herkesi tebrik ediyoruz. Sivasspor da çok güçlü ve kaliteli bir ekip. Böyle bir mücadeleden galibiyetle ayrılmak, bizler ve futbolcularımız için gerçekten çok büyük moral oldu. Umarım iyi başladığımız bu ligde hedeflerimize ulaşırız'' dedi.

Sivasspor gibi güçlü bir ekibi yendikleri için hocalarını ve futbolcularını tebrik ettiklerini belirten Ortaköylüoğlu, ''Galibiyette en büyük pay sahibi taraftarlarımızdı. Tribünleri doldurarak bize büyük destek oldular. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki karşılaşmalarımızda da taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz. Futbol onlarla çok daha güzel'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA