Çaykur Rizespor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında, 26 Ağustos'ta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil-mavili ekip, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular şut çalışması yaptı.

Antrenmana sakat olan Hurşut Meriç katılmadı. Hurşut Meriç'in yarın son kez Ankara'da doktor kontrolünden geçtikten sonra fıtık ameliyatı olup olmayacağına karar verileceği öğrenildi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan yeşil-mavili ekibin orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş, lige galibiyet ile başlamanın moral olduğunu belirterek, "Ligin ilk maçları zordur ama dolu türbinlere karşı oynamak işimizi kolaylaştırdı. Taraftar desteği çok iyiydi. Maç başından itibaren bizi yalnız bırakmadılar. Galibiyet hem bizim için hem de taftar için iyi oldu. Her hafta daha iyi olacağız. Uyum sürecini atlattıkça işler çok daha kolaylaşacak" dedi.

Ligde zor bir karşılaşmaya hazırlandıklarını ifade eden Kıvanç, "Önümüzde zor bir maç var. Trabzonspor'a karşı oynayacağız. Rakibimiz güçlü bir takım ama biz de kendimize güveniyoruz. Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz" diyek konuştu.

Kaynak: AA