Akhisar Belediyespor Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

MANİSA - Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasını lider tamamlayan Akhisar Belediyespor, 23 Ağustos Cuma günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Sakatlıkları devam eden Merter Yüce ve Mustafa Aşan'ın, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Hamzaoğlu, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Oyuncularım ilk sınavdan başarılı bir şekilde geçti. Bizim için önemli olan bunun devamını getirmektir. Geçen seneden bu yana istikrarlı bir futbolumuz var. Yine aynı Akhisar Belediyespor görüntüsünü sahaya yansıtmaya çalışacağız" diye konuştu.

-"Daha çok gol atmak istiyorum"-

Akhisar Belediyespor'un Senegalli 23 yaşındaki santraforu Oumar Niasse ise ilk maçında golle tanıştığı için mutlu olduğunu söyledi.

Oumar, Akhisar'ı tercih etmesinde vatandaşı İbrahima Sonko'nun etkili olduğunu dile getirerek, şunları belirtti:

"Sonko daha önceden tanıdığım ve sevdiğim bir futbolcu. Bir anlamda ağabeyim. Benim için bir nevi kefil oldu. Onu mahcup etmemek için çok çalışacağım. İlk çıktığım maçta gol attım, bu bana özgüven kazandırdı. Bu özgüven ile daha çok çalışarak daha çok gol atmak istiyorum."

İbrahima Sonko da Oumar'ın kendisi gibi Dakarlı olduğunu belirterek, "İkimiz de aynı şehirdeniz. Oumar'ı milli takımdan da biliyorum. Akhisar Belediyespor'da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: AA