Kayserispor, Avusturya’da Son İdmanına Çıktı

20 Temmuz tarihinden bu yana Avusturya’nın Seefeld kasabasında kamp yapan Kayserispor, buradaki son idmanına çıkarken Kayserispor’un başarılı oyuncularından Sefa Yılmaz, kariyerini sarı-kırmızılı takımda tamamlamak istediğini söyledi.

Düz koşu ile başlayan idman taktik çalışması ile devam ederken Sefa Yılmaz, Babacar ve Mouche takımdan ayrı çalıştı.

Oldukça neşeli geçen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sefa, yeni sezon hazırlıklarının çok yoğun geçtiğini ve çok sıkı bir kamp çalışması yaptıklarını ifade etti.

Kamp ortamının neşe içerisinde geçtiğine de vurgu yapan başarılı futbolcu, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız takıma hemen alıştı, hiç yabancılık çekmiyorlar. Bobo’nun sakatlığı dışında hiçbir problemimiz olmadı. O’nun bir süre aramızda olmayacak olması bizi son derece üzdü. Biran önce aramıza dönmesi için dua ediyoruz” dedi.

Sefa Yılmaz, kendisinin de sakatlık yaşadığını hatırlatarak, şu anda çok iyi durumda olduğunu söyledi.

Kayseri’ye dönünce de takımla birlikte çalışmalara başlayacağını ifade eden Sefa, sözlerine şöyle devam etti:
“İki sezondur Kayserispor forması giyiyorum ve geçen sene iyi bir performans sergiledim. Bu sene üzerine biraz daha koyarak, takımıma daha çok katkı sağlamak istiyorum. Şu anda sözleşmemin uzatılma durumu var, bundan mutluluk duyarım. İnşallah kariyerimi Kayserispor’da devam ettirmek istiyorum. Burada çok mutluyum, başkan, hoca ve menajerimizden çok memnunum. Sözleşmem uzarsa ne mutlu bana.”
Genç futbolcu, Süper Lig’deki birçok kulübün iyi transferler yaptığını ve bu sene ligin çok zor geçeceğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Kayserispor, Avusturya kampındaki son hazırlık maçını yarın Arnavutluk’un Laci takımı ile yapacak.

Kaynak: İHA