Bursasporlu Taraftarlar Tura İnanıyor

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında Sırbistan temsilcisi Vojvodina takımı ile 2-2 berabere kalan Bursaspor'a gönül veren taraftarlar takımlarının turu geçeceğine inanıyor.

Bursaspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında Sırbistan ekibi Vojvodina takımı ile karşı karşıya geldi. İlk yarı Batalla'nın golüyle yeşil beyazlı takımın üstünülüyle tamamlanan karşılaşmada ikinci yarı Sırp ekibi 2 gol atarak öne geçti. 90. dakikada Bursaspor'un yeni transferi Taye Taiwo'nun golüyle yeşil beyazlı ekip eşitliği yakaladı. 2-2 biten maçın ardından Bursaspor, evinde oynayacağı rövanş maçı için avantaj yakaladı. Yaklaşık 300 yeşil beyazlı taraftar, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı. Bursa'da ise 5 bine yakın yeşil beyazlı taraftar Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Açık Hava Tiyatrosunda kurulan dev ekranla da mücadeleyi coşkuyla takip ettiler. Batalla'ınn ve Taiwo'nun golleriyle coşkularını artıran Busasporlu taraftarlar, Bursa'da oynanacak karşılaşmada takımlarının iyi bir skorla rakibini mağlup edeceğini söylediler.

TARAFTAR TURA İNANIYOR
Açık hava tiyatrosunun tamamına yakınını dolduran Bursapor taraftarları, gollerden sonra da tezahüratlarda bulundular. Bazı taraftarlar avantajlı skora rağmen takımın durumundan memnun kalmazken, bazıları ise turu geçecek güçte olduklarını dile getirdi. Bursaspor, Sırp temsilcisi Vojvodina ile rövanş karşılaşmasını 8 Ağustos Perşembe günü Atatürk Stadı'nda yapacak. Yeşil beyazlı takım, bu maçta tur atlayacak skoru elde etmesi halinde adını Play-off'lara yazdıracak.

Kaynak: İHA