Aydınspor 1923'te Yeni Sezon Hazırlıkları

AYDIN - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün basın sözcüsü Koray Sontur, "Bu sezon zorlu lig maratonunu Aydın kentinin kenetlenmesiyle aşacağız" dedi.

Sontur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdürdüklerini, ilk hazırlık maçında Ünyespor ile golsüz berabere kaldıklarını söyledi.

Takımın performansından memnun olduklarını kaydeden Sontur, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler de taraftarımız gibi ilk maçımızı sabırsızlıkla beklemeye başladık. İlk maçımızın Çanakkale Dardanespor ile sahamızda oynayacak olmamız iyi oldu. O gün saha atmosferini şimdiden gözümüzün önünde canlandırdıkça heyecanlanıyoruz. Fikstüre baktığmızda her takımın birbirini yenecek gücü, saha ve seyirci faktörleri var. Bizim de en büyük gücümüz elbette iç sahada taraftarımız olacak. Bununla birlikte bu sezon zorlu lig maratonunu Aydın kentinin kenetlenmesiyle aşacağız. Taraftarımız 12. adam görevini tribünde her zamanki gibi yapacaktır."

Sontur, Aydınspor 1923'ün yerinin daha üst ligler olduğunu belirterek, "Hayalimiz ışıklandırlması bitmiş stadımızda Süper Lig takımlarını ağırlamaktır" dedi.

Öte yandan, Ömer Yalçın'ın kulüpten ayrıldığı haberlerinin gerçek olmadığı bildirildi.

Kaynak: AA