Medical Park Antalyaspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

ANTALYA - Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından düz koşu yaptı. Kırmızıbeyazlı oyuncular, istasyon çalışmasından sonra dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda Vederson ve Deniz Barış takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Dünkü antrenmana katılmayan ve doğum sonrası sağlık problemleri bulunan eşini ziyarete İngiltere'ye giden Anton Ferdinand idmana yarım saat gecikmeli olarak geldi. Dün hafif sakatlığı nedeniyle yaptığı hafif koşunun ardından salonda devam eden Serkan Balcı da takımla çalıştı. Kaleciler Hakan Arıkan, Sammy, Saso Fornezzi ve Ahmet ise bir süre takımdan ayrı antrenman yaptı. Futbolcuların idman sırasında oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Antrenmandan önce Antalyaspor yaz okulu sporcuları, teknik heyet ve oyuncularla fotoğraf çektirdi. Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. Sakatlıkları süren Vederson ve Deniz Barış'ın 3 hafta içinde takımla çalışmalara katılacağı bildirildi.

Kaynak: AA