Bucaspor - Faturavizyon Kahramanmaraşspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig takımlarından Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, 2-1 kazandıkları Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında genç bir kadroyla galibiyete uzandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kılıç, 2-1 kazandıkları maçın sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Buca Futbol Akademisi’nden 5 oyuncu oynattık. Gençlerin özverisi bana çok umut verdi. Lige başlangıç adına ve gençlerin gelişimi için müthiş bir galibiyet aldık. Aramıza yeni katılanlar da olacak. İlerleyen haftalarda çok daha güçlü bir Bucaspor izlettireceğiz” dedi.

Bucasporlu oyuncular Tahacan ve Berkant ise, genç bir takım olmalarına rağmen ekip ruhuyla maçı kazanmasını bildiklerini söylediler.

FATURAVİZYON KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ
Faturavizyon Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise, ilk maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Maçta çok top kaybı yaptık. İstediğimiz pas trafiğini uygulayamadık. İki tane amatörce gol yedik. Yaptığımız basit hatalar gardımızı düşürdü. Kendi bölgemizde çok pozisyon verdik. Bu mağlubiyetten dersler çıkartacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Faturavizyon Kahramanmaraşsporlu oyuncular Adem ve Şamil, maça iyi başladıklarını fakat sonunu getiremedikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, önlerindeki Ankaraspor maçına bakacaklarını söylediler.

Kaynak: İHA