Bozdoğan Belediyespor Sahaya İndi

Aydın Amatör Süper Ligde mücadele eden Bozdoğan Belediyespor yeni sezon için hazırlıklarına başladı.

Bozdoğan Belediyespor Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar günde tek antrenmanla çalışmalara başladı.

Geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde koruyan Bozdoğan Belediyespor da, antrenmanlar devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki hafta içi transferleri tamamlayıp kadroya son şeklini verecek olan Bozdoğan Belediyespor bu sezon ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmaya çalışıyor.

Teknik direktör Türkay Koşar lige en iyi şekilde hazırlanıp, bu sezon Bozdoğan’a yakışır bir takımla mücadele edeceklerini kaydetti.

Koşar; “Yeni sezon için geçen seneki kadromuzu mümkün olduğunca korumaya çalıştık. Birkaç oyuncu dışında kadromuzu koruduk. Yeni transferlerimizi de geçen sene sıkıntı çektiğimiz bölgelerde yani stoper ve santrafor olarak gerçekleştirmeye dikkat ettik ve ediyoruz. Önümüzdeki hafta için transferi tamamlayıp kadromuza son şekli vereceğiz. Şu an görüştüğümüz bazı oyuncularla anlaşma noktasındayız. Yeni sezon çalışmalarımızı kendi tesislerimizde günde tek antrenmanla başladık. Şu an ön hazırlık dönemi çalışmalarımızı yapıyoruz. Başkanımız ve yöneticilerimizin desteği ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İmkânlarımız elverirse 9-10 günlük bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Ligin başlamasına kadar en az 5-6 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp, bunları telafi ederek lig başladığında hazır bir takım olarak sahada yer alacağız” dedi.

Kaynak: İHA