Beko Basketbol Ligi

AFYONKARAHİSAR - Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Uşak Sportif Basketbol Takımı, sezon hazırlıkları için Afyonkarahisar'da kampa girdi.

Kentte 10 gün süreyle kamp çalışması gerçekleştirecek Uşak Sportif ekibi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Takımın genel menajeri Fatihan Erdoğan, Afyonkarahisar'daki kamp alanlarının birinci lig seviyesinde olduğunu ve bundan dolayı burayı tercih ettiklerini söyledi.

Erdoğan, diğer takımların da kamp için Afyonkarahisar'ı tercih edebileceğini ve otel kalitesinin çok yüksek olduğunu belirterek, "Afyonkarahisar, yapımı devam eden spor kompleksinin tamamlanmasıyla gerek ülkemizdeki gerekse dünyanın birçok yerindeki takımların cazibe merkezi haline gelecek. Bu dev projeyi ülkemize kazandırması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ederiz" dedi.

Çoban ise belediye olarak Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden birini Afyonkarahisar'a kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Çoban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Sportif'e yeni sezonda başarılar diledi.

Uşak Sportif, kamp çalışmalarına başladı.

Kaynak: AA