1930 Bafraspor Kampı Neşe İçerisinde Geçiyor

Spor Toto 3. Lig'in yeni takımı 1930 Bafraspor, Nevşehir Kaymaklı kampında çalışmalara hız verdi.

Ligin yeni takımı Kırmızı Siyahlılar Nevşehir Kaymaklı’da hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Numanoğlu yönetiminde çalışan futbolcuların, antrenmanda hırslı oldukları gözlendi.

1930 Bafraspor Nevşehir Kaymaklı’da yaptığı kamp neşe içinde geçiyor. Futbolcular yoğun çalışmanın yanı sıra keyifli dakikalar geçirmeyi de ihmal etmiyor. Kampta bulunan 27 futbolcu antrenmanlarda formayı kapabilmek için büyük bir mücadele veriyor.

Teknik direktör Levent Numanoğlu artık zor ve yoğun bir dönemin kendilerini beklediğini ifade ederek, özlenen Bafraspor’u olusturmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaymaklı kampında oynadıkları hazırlık maçlarında sporcularının göstermiş olduğu performanstan memnun kalan teknik direktör Levent Numanoğlu,” Ligde keyif veren, göze hoş gelen ve güzel bir futbol ortaya koyacağız” dedi.

Futbolculardan beklediği temponun sahaya yansıdığını kaydeden Numanoğlu, uzun vadeli bir yapılanma düşündüklerini hatırlatarak, "Kamp çok iyi gidiyor. Hava da çok güze ve serin. Oyuncularımızın istek ve arzusu son derece yüksek. Onlardan istediğimiz verimi ve tempoyu buluyoruz. Onun için çok keyifli geçiyor. 1 haftalık kamp süresi içerisinde 3 hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçlarındaki amacımız oyuncularımın performansı,oyun anlayışı ve yetenekleri hakkında bilgi edinmek. Kısa süre içerisinde bazı düşüncelere sahip olduk. Bu çerçeve doğrultusunda takımın eksik yerlerini gidermek için girişimlerde bulunuyoruz. 1 eylülde oynayacağımız lig müsabakasında hazır bir Bafraspor sahaya sürmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

1930 Bafraspor Diyarbakır Belediyespor’dan Savaş Özdemir’i renklerine bağladı. Bafrasporla anlaşan Savaş kampa katılarak idmanlara başladı.

Almanya’dan Adanaspor’a transfer olan Savaş Özdemir sırasıyla Bingöl, İskenderunspor ve en son olarak da Diyarbakır Belediyespor’a forma giydi. Bafraspor’a başarılı olmak için geldiğini söyleyen kaleci Savaş, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

Kaynak: İHA