Turgutluspor Ferdi’yi Renklerine Kattı

Spor Toto 2. lig Beyaz grup temsilcisi Turgutluspor Ferdi Başoda ile sözleşme imzaladı.

Turgutluspor’un kamp yaptığı Kartepe tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya katıldı.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu profesyonel futbol kariyerine Aksarayspor’da başladı.

Sırasıyla Sakaryaspor, Şanlıurfa Belediyespor, Sanica Boru Elazığspor, Torku Konyaspor, Boluspor, Kartalspor formaları giydi. Son olarak PTT1. lig takımlarından Kartalspor forması giyen Başoda kariyerinde 4 kez Süper Lig, 187 kez PTT 1. lig, 61 kez 2. lig, 4 kez de 3. lig karşılaşmasına çıktı. Ferdi Başoda bu karşılaşmalarda 52 gol kaydetti

Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, "Emre Toraman transferinden sonra takımımıza bir deneyimli oyuncu daha kazandırdık. Ferdi ile görüşmelerimizde her iki tarafta fedakarlıklarda bulundu ve imzalar atıldı. Ferdi takımımıza önemli katkılar sağlayacak tecrübede ve yetenekte bir isim. Turgutluspor bu sezon iyi işlere imza atacaktır” dedi.

Kendisini Turgutlusporlu yapan imzayı atan Ferdi Başoda "Turgutluspor’a transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. Hedefleri olan bir takıma geldim ve elimden gelen mücadeleyi takımım için göstereceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA