Torku Konyaspor, Medicana Sağlık Grubu İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Torku Konyaspor, Medicana Sağlık Grubu ile 1 yıllık forma ve sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Medicana Konya Hastanesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Medicana gibi bir kuruluşun Torku Konyaspor'a sponsor olmasının kulübün işlerini kolaylaştıracağını belirtti.

Takımların içinde bulundukları ekonomik durumlar nedeniyle sponsorlukların kaçınılmaz olduğunu anlatan Şan, "Kulüplerin finansmanı ancak büyük paralarla sağlanabiliyor. Ana sponsorumuz ve sağlık sponsorumuz var. Bu anlaşmadan dolayı Medicana'ya teşekkür ediyorum. Süper Lig'e en zor şartlarda Konyaspor başlıyor. İnşallah başarılı oluruz" dedi.

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt ise Türkiye'nin birçok yerinde hizmet verdiklerini, bulundukları şehirlerin futbol takımlarını da desteklediklerini söyledi.

Konya'nın, Türkiye'nin güzide şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Bozkurt, "Tabii ki futbol takımı da şehrin göz bebeği. İnşallah bu sezon Torku Konyaspor üst sıralarda yer alır. Anadolu'dan şampiyon olan üçüncü takım Konyaspor olur. İlerleyen dönemlerde bunları inşallah göreceğiz. Anlaşmamız hayırlı olsun. Yeni sezonda Torku Konyaspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA