Konak Belediyespor'un Başarısı Milli Takımlara Yansıyacak

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nur Mustafa Gülen, Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Konak Belediyespor'un ön eleme turunu geçmeyi başarmasının milli takımlara olumlu yansıyacağına inandığını bildirdi.

Gülen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme grubunu geçen Konak Belediyespor'un Türkiye'de bir ilki başardığını, önümüzdeki süreçte diğer takımların da bunu sürdüreceğine inandığını kaydetti.

Bu başarının milli takımlar için de çok önemli olduğunu ifade eden Gülen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu başarıyla milli takımlara gönül veren futbolcu sayısının artacağına inanıyorum. Bu başarı teşvik edici oldu. Kulüp başkanından malzemecisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize böyle bir başarıyı yaşattıkları için hepsini bir kez daha kutluyorum. Bu başarı tüm yaş gruplarındaki milli takımlara olumlu yansıyacak. Bu başarı hem milli takımlarda mücadele edecek futbolcu sayısının artmasına hem de kalitesine katkı sağlayacak."

-Milli takım kampı

Gülen, A Milli Takım pazartesi gününden itibaren 24 kişilik geniş bir kadroyla Dünya Kupası elemeleri 6. Grup'ta 26 Eylül'de deplasmanda oynayacakları İngiltere maçı için Kocaeli'de kampa başlayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İngiltere maçı öncesinde 7 gün boyunca çift antremanla hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Konak Belediyesporlu oyuncularımız çok iyi resmi maçlar çıkardılar, onlar hazır durumda. Konak Belediyespor'dan daha fazla oyuncu alabilirdim ama aynı tarihte 19 Yaş Altı Takımımızın da Macaristan maçı var. A Milli Takım'da daha genç bir kadro düşünüyoruz."

Kaynak: AA