Antalyaspor Kayseri Erciyes Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Antalyaspor ile Kayseri Erciyesspor Spor Toto Süper Lig 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Antalyaspor Kayseri Erciyesspor maçı bu akşam saat 21:45' de başlayacak, mücadele Lig TV'den canlı yayınlanacak....

Antalyaspor Kayseri Erciyesspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?... Antalyaspor ile Kayseri Erciyesspor Spor Toto Süper Lig 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Antalyaspor Kayseri Erciyesspor maçı bu akşam saat 21:45'de başlayacak. Antalyaspor Kayseri Erciyesspor maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Antalyaspor Kayseri Erciyesspor maçı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak. Antalyaspor Kayseri Erciyesspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek. İşte Antalyaspor Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili detaylar...

Süper Lig 'de 2013-2014 sezonunun ilk santrası bugün Antalya 'da yapılıyor. Samet Aybaba yönetiminde yeni sezona hazırlanan, Baro ve Ferdinand transferleriyle adından söz ettiren Medical Park Antalyaspor, 6 sezon aradan sonra Süper Lig 'e dönen Kayseri Erciyesspor 'u konuk edecek. Hava sıcaklığı nedeniyle 21.45 'te oynanacak olan karşılaşma Lig TV 'den yayınlanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

İki takımda da cezalı oyuncu bulunmazken ev sahibi ekipte tedavisi süren Deniz Barış, Erciyesspor 'da ise golcü oyuncu Sinan Kaloğlu forma giyemeyecek. Antalyaspor 'un bomba transferlerinden Milan Baros takımının sahadaki en büyük kozu olacak. PTT 1. Lig 'de şampiyon olarak Süper Lig 'in yolunu tutan ve kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Erciyesspor 'da ise gözler Gençlerbirliği 'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Vleminckx 'te olacak.

Teknik Adamlar İddialı

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Kırmızı-Beyazlılar 'ın teknik direktörü Samet Aybaba, Erciyes maçıyla ilgili olarak, “Kazanarak başlamak istiyoruz. Evimizde oynadığımız maçlarda kayıp olmaması gerekir. Bunun bilinci içindeyiz. Bizi izlemeye gelen taraftara hem galibiyet hem keyif veren bir futbol izlettirmeliyiz” dedi.

Erciyes 'in başında başarı hedefleyen Fuat Çapa ise, “İyi bir başlangıç için sahaya çıkacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Takımların Muhtemel 11'leri

M.P. ANTALYASPOR:
Hakan, Koray, Emre, Mehmet, Ergün, Uğur, İbrahim, Tita, Isaac, Diarra, Baros

KAYSERİ ERCİYES: Jorgacevic, Cem Can,B Fazlı, Mangane, Ekrem, Mandjeck, Ovares, Serkan, Yasin, Azofeifa, Vleminckx

STAT: Akdeniz Üni.

SAAT: 21.45

YAYIN:
LiG TV

HAKEM:
Cüneyt Çakır