Akhisar Belediyespor, Sanıca Boru Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Sanıca Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabaurt Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamazoğlu yönetiminde antrenman yaptı. Antrenman öncesinde Sevgieli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri futbolcuları ziyaret ederek yeni sezon öncesi başarı diledi

Sevgieli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hüseyin Barın, Kurumumuzda Özel Eğitim ve Fizik Tedavi alanında terapi alan öğrencilerimiz ile Akhisar Belediyespor’un ziyaret ettiklerini belirterek, "Şehrimize yeni bir soluk getiren ve tüm Türkiye’ye tanıtan futbol ekibimize hem Elazığspor maçı öncesi moral vermek hem de bu özel çocuklarımızın hayatlarında unutamayacakları bir anılara vesile olmak bizlere büyük mutluluk verdi" dedi.

Tesislerde bulunan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise Fiziksel Engelli öğrenciler ile yakından ilgilendi

Akhisar Belediyesporlu futbolcular adına Çağdaş Atan, Cihat’a forma hediye etti. Futbolcular tüm öğrenciler ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler

Kurum Müdürü Hüseyin Barın’ın ikram olarak getirdikleri baklava ve çiçeği takdim etmesi ve başarı dilekleriyle ziyaret sona erdi.

Kaynak: İHA