Sochi’ye Gidecek A Takım Erzurum’da

Kayaklı Koşu Milli Olimpiyat Milli takımı, Erzurum’da kampa girdi.

Antrenörler Oleksandr Averin ve Haydar Çetinkaya yönetiminde Erzurum’da kampa giren kayaklı koşu olimpiyat takımı, Sochi 2014 Kış Olimpiyatlarına bileniyor.
Atlama Kulelerinde kampa giren olimpiyat takımında Kelime Çetinkaya, Sebahattin Oglago, Savaş Ateş ve Hamza Durmuş yer alıyor. Dört sporcu, Erzurum’da yaz kampını sürdürürken güç ve kondisyon depoluyor. Milli kayakçılar 12 Ağustosta start verdiği kampa 03 Eylül 2013’e kadar devam edecek. Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum’da kampa alınan Kayaklı Koşu Olimpiyat Milli takımı, Sochi 2014 Kış Olimpiyatlarına yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Antrenör Haydar Çetinkaya, “Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bize iyi bir kamp ortamı oluşturdu. Burada Kayak Federasyonumuzun başlattığı kampı çok iyi değerlendirip, kış sezonuna hazır hale geleceğiz. Şu anda çalışmalarımız çok iyi geçiyor. 2014 Sochi Kış Olimpiyatlarında ülkemiz adına güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Baş Antrenör Oleksandr Averin de, sporcuların çalışma temposundan memnun olduğunu belirterek, Erzurum’un yükseklik kampı için ideal bir merkez olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA