Sanica Boru Elazığspor, Akhisar Belediyespor Maçından Puanlarla Dönmek İstiyor

Sanica Boru Elazığspor, 2013-2014 futbol sezonunun ilk maçında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Tornd Sollied, "Bu maçtan puan veya puanlar alarak camiamızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Takımının lige iyi bir başlangıç yapmasını planladığını belirten Sollied, "Uzun bir lig maratonu başlıyor. Bu sezon ligde geçen yıl yaşanan sıkıntıyı yaşamamak adına sezona iyi bir başlangıç yapmanın çabasında olacağız. Bu maçtan puan veya puanlar alarak camiamızı mutlu etmek istiyoruz” şeklinde konuştu

Sezon hazırlıkları kapsamında özellikle oyun sisteminin oturması konusu üzerinde durduklarını ve bunu da önemli ölçüde gerçekleştirdiklerini belirten Sollied, şunları söyledi:
"Bu sezon özellikle skoru lehimize geliştirme adına hücum ağırlıklı bir oyun düşüncemiz olacak. Bu defansımızı boş bırakacağız anlamına gelmeyecek. Defansı hücumda başlatacak kazanacağımız toplar ile rakibin üzerinde baskı oluşturup neticeye gitmenin çabasında olacağız. Sezonun ilk maçı her takım için zordur. Özellikle ev sahibi konumunda bulunan takımlar ilk maçlarını kazanmak isterler. Bunun içinde rakiplerinin üzerine giderler. Bizde bu durumu lehimize değiştirmek isteyeceğiz. Takım olarak hazırız. Kadromuzda yer alan oyunculardan Serdar Gürler’in kasığında bir problemi vardı. Bunun tedavisi sürüyor. Maç günü takımda yer almasını umuyorum. Bunun dışında sakatımız söz konusu değil. Yeni oyuncularımız da takıma uyum sağladılar. Pazar günü iyi bir mücadele ile sahadan istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum.”

Kaynak: İHA