Kick Boksçular, Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Esenlik Malatya Belediye Spor Kulübü Kick Boks sporcuları, Adıyaman’da düzenlenecek olan Kick Boks Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Türkiye Şampiyonası’na gençlerde 12, büyüklerde ise 10 sporcuyla katılacak olan Esenlik Malatya Belediye Spor Kulübü kampa girdi. 18-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan şampiyonaya iddialı hazırlanan kick boks sporcuları, dünya şampiyonası biletini almak istiyor.

Hazırlıklarla ilgili bilgiler veren Esenlik Malatya Belediyespor ve Milli Takım Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş, “18-24 Ağustos tarihleri arasında Kick Boks Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası Adıyaman’da yapılacak. Takım olarak hazırlıklarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz” dedi.

Şampiyonaya 22 sporcu ile katılacaklarını ifade eden Karakuş, “Şampiyona hazırlıkları çerçevesinde sporcularımızı kampa aldık. Kampımız 2 gün daha devam edecek. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Bu anlamda beklentilerimizde çok yüksek” diye konuştu.

Karakuş, Kick Boks Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonasında, dünya şampiyonasına katılacak olan sporcularında belirleneceğini kaydederek, “Takımımız 4 milli sporcumuz yer alıyor. Bu sporcularımız birinci olurlarsa, Antalya’da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasına katılma hakkını elde edecek. Ben sporcularımızın iyi derecelerle şampiyonadan döneceklerine inanıyorum. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile Esenlik Malatya Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Barman’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA