Kayseri Erciyessporlu Taraftarlardan ''dostluk'' Çağrısı

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, 2013-2014 sezonunun, 16 Ağustos Cuma günü oynanacak olan MP Antalyaspor-Kayseri Erciyesspor maçıyla başlayacağını hatırlatarak, ''Olaysız bir lig yaşamayı ümit ederek, Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor takımlarıyla birlikte bütün takımlarımız için hayırlı bir sezon olmasını temenni ediyoruz'' dedi.

İncialan yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazar günü Kayseri'de oynanan süper kupa finaline futboldan başka hiç bir şeyin damga vurmamasının, kendilerini son derece sevindirdiğini ve ilerisi için umutlandırdığını bildirdi. İncialan, ''Her iki güzide kulübümüzün yöneticilerinden başlayan ve taraftarlarına yansıyan kol kola görüntülere, Kayseri emniyetinin katkısı çok büyük olmuştur. Müsabaka öncesi ve sırasında yaptıkları akılcı yöntemlerle barış ortamını hazırlayan, taraftar gruplarına iftar veren ve fedakarca çalışıp Kayseri adının tüm Türkiye için örnek olmasını sağlayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, ''Ayrıca pazartesi günü şehrimizde oynanacak olan Kayserispor-Sivasspor maçı için çeşitli gayret sarf edip iki şehir arasında gerginlik olmadan dostça bir maç olması için olağanüstü çalışan Kayseri ve Sivas emniyetlerine teşekkür ediyor ve bu düşüncelerinin tamamını paylaştığımızı belirtiyoruz'' diyen İncialan, şunları kaydetti:
''Geçmişte sıkıntı veren kötü hadise unutulup yeni bir sayfa mutlaka açılacaktır. Kayserispor ve Sivasspor taraftarlarıyla birlikte Erciyesspor taraftarları olarak biz bu güzelliğe katkı vermeye hazırız. Hatta hiç kimse önemsemezse bile bizler Erciyesspor-Sivasspor maçlarında bunun öncülüğünü yapmak için hazırız. Kayseri emniyetinin çalışmalarının arasında kırgınlık olan diğer takımlarımız için örnek alınmasını ve olaysız bir lig yaşamayı ümit ederek Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor takımlarıyla birlikte bütün takımlarımız için hayırlı bir sezon olmasını temenni ediyoruz.''

Kaynak: İHA