Kayseri Erciyesspor Lige Moralli Başlamak İstiyor

KAYSERİ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, ligin açılış maçında deplasmanda karşılaşacakları Medical Park Antalyaspor'u yenerek, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yıl aranın ardından yükseldikleri Spor Toto Süper Lig'de ilk maçlarını Medical Park Antalyaspor ile yapacaklarını hatırlattı.

Ligde bu sezon alacakları başarılı sonuçlarla adlarından söz ettirmeyi istediklerini dile getiren Savruk, şöyle devam etti:

"Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Kulüp olarak iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Lige hazırız artık. İlk maçımızı ligin deneyimli takımlarından Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yapacağız. Bu karşılaşmaya teknik direktörümüz Fuat Çapa nezaretinde iyi bir şekilde hazırlandık. Medical Park Antalyaspor'u yenerek lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Takımımıza güvenimiz tam. İnşallah Antalya'dan iyi bir mücadelenin ardından 3 puanla Kayseri'ye döneriz."

Kaynak: AA