İşitme Engelliler Judo Milli Takımının Başarısı

DİYARBAKIR - İşitme Engelliler Judo Milli Takım Antrenörü Osman Gökcül, "Deaflympics oyunlarında olağanüstü bir gayret gösterdik" dedi.

Gökcül yaptığı açıklamada, 22. Deaflympics Oyunlarının 23 Temmuz-4 Ağustos 2013 tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapıldığını belirterek, gün süren müsabakalarda Milli Judocuların büyük başarı gösterdiğini söyledi.

İşitme Engelliler Judo Milli Takımının ferdi müsabakalarda 2 altın,1 gümüş ve bronz madalya aldığını anımsatan Gökcül, şöyle konuştu:

"Takımlar müsabakalarında ise üçüncülüğü elde ettik. 4 yılda bir yapılan Deafympics oyunlarında olağanüstü bir gayret gösterdik. Şampiyon Milli judocularımız Türk spor tarihi ve olimpiyat tarihi sayfalarında yerini aldı. Bu genç yaşımda Milli takım antrenörlüğünü bana layık gören Judo Federasyonu başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Ayrıca bana çalışma ortamı hazırlayan ve sonsuz desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut'a şükranlarımı sunuyorum ."

Kaynak: AA