Futbolcuların Kararsızlığı Sıkıntı Oluyor

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Bozdoğan Belediyespor’un antrenörü Türkay Koşar, bazı futbolcuların kararsız olmasından yakındı.

Yeni sezon hazırlıklarına hafta başında 15 oyuncuyla start veren Bozdoğan Belediyespor’da antrenör Türkay Koşar transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bazı oyuncularının BESYO sınavları ile meşgul olduğunu kaydeden Koşar,”Önümüzdeki günlerde kadromuzu netleştireceğiz. 3-4 oyuncu daha alarak transferi kapatmak istiyoruz. Futbolcuyla anlaşıyoruz ve antrenmana çıkartıyoruz. Sonrasında kulüp yetkililerine bile haber vermeden kulüpten ayrılıyor. Bu da bizim için sıkıntı oluyor” dedi.

Bazı futbolcuların kararsız olmasından yakınan Koşar, “Futbolcuyla anlaşıyoruz ve antrenmana çıkartıyoruz. Sonrasında kulüp yetkililerine bile haber vermeden kulüpten ayrılıyor. Bu da bizim için sıkıntı oluyor. Hiçbir sorun yokken, kafası karışarak takımlardan ayrılan futbolcular oluyor. Bu sorun her kulüpte var. Futbolcuların bu konuda dikkatli olarak, takımları zor durumda bırakmaması gerek”dedi.

Koşar, Malatya Süper Amatör Lig’de forma giyen iki oyuncu ile görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA