Dünya Şampiyonu Tekvandocudan Nilüfer Belediyespor'a Teşekkür

BURSA - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda altın ve gümüş madalyalar kazanan Pınar Demiray, kendisi şampiyona öncesinde tesislerde çalışma olanağı sağlayan Nilüfer Belediyespor'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Demiray madalyalarıyla Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri'ne giderek, Kulüp Başkanı Naci Kale ve diğer yöneticilerle görüştü.

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Çukurca Köyü İlkokulunda beden eğitimi öğretmenliği yapan Demiray, şampiyona öncesi Nilüfer Belediyespor tesislerinde antrenman yaptığını belirterek, "Burada bana çok iyi bir çalışma ortamı sağlandı. Aldığım derecelerde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kulüp Başkanı Naci Kale ve diğer yetkililerinin payı büyük. Katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Kulüp olarak amatör sporlara destek vermeyi önemli bulduklarını vurgulayan Kale, "Pınar Demiray da tesislerimizde antrenman yapmak istedi. Kapılarımızı ona seve seve açtık. Pınar'ın böyle bir derece elde etmesi bizide grurlandırdı. Pınar'a her zamar tesislerimiz açık" diye konuştu.

Kaynak: AA