Chelsea Teknik Direktörü Mourinho Açıklaması

ANKARA - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, defans oyuncusu David Luiz'in hiçbir ücrete satılmayacağını, Samuel Eto'o'nun kadrosuna katılmasının harika olacağını açıkladı.

Barcelona'nın transfer etmek istediği savunulan Brezilyalı 26 yaşındaki milli oyuncunun durumu hakkında İngiltere basınından BT Sport'a açıklamalarda bulunan Mourinho, "Luiz'in gitme gibi bir şansı yok. Takımda tutmak istediğim bir oyuncu" dedi.

Luiz'in Chelsea ile geçen yıl sözleşme imzaladığını ve hala 4 yıllık anlaşması olduğunu hatırlatan Portekizli teknik adam, "Onu beğeniyoruz. Kulübü için önemli bir oyuncu ve onu herhangi bir ücrete satmaya hazır değiliz" ifadesini kullandı.

Ada basınında yer alan ve Luiz'in Barcelona'da oynamak istediğini kulübüne ilettiği yönündeki haberleri takip etmediğini belirten Mourinho, "Böyle bir konuşma yapıp yapmadığını bilmiyorum. Söyleyebileceğim tek şey, hiçbir yere gitmiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Inter'de teknik direktörlüğü döneminde kadrosunda yer alan ve şu an Rus kulübü Anzhi'de oynayan Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun kendisiyle tekrar çalışmak istediği hatırlatılan Mourinho, "Benimle daha önce çalışmış ve yeniden aynı takımda olmaktan mutluluk duyacağını söyleyen oyuncular olmasından her zaman sevinç duymuşumdur" şeklinde konuştu.

"Samuel'in buna istekli olduğuyla ilgili haberleri okuyunca kendimi iyi hissettim" şeklinde duygularını dile getiren Portekizli teknik direktör, "Eto'o'nun takıma katılması harika olur. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz" diyerek Kamerunlu yıldıza açık kapı bıraktı.

Kaynak: AA