Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig ekibi Altınordu’ya Bursa Nilüferspor'dan transfer olan Gökhan Karadeniz, kırmızı-lacivertli forma ile şampiyonluk yaşamak ve 1. Lig'e yükselmek istediğini söyledi.

Altınordu’nun, Bursa Nilüferspor’dan transfer ettiği Gökhan Karadeniz, hedefinin kırmızı-lacivertli forma ile PTT 1. Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.

1990 yılında Bursa-Karacabey’de doğan, Gemlikspor, Hatayspor, Nilüferspor ve Aydınspor 1923 formalarını giyen genç golcü, bugüne kadar TFF 3. Lig’de 74 maçta sahaya çıkarken fileleri ise 31 kez sarstı. Aydınspor 1923’te şampiyonluk kupası kaldırmayı başaran Gökhan Karadeniz, 2 kez Amatör Milli, 5 defa da Futsal Milli Takımı’nda görev alma onuru yaşadı.

Altınordu’ya şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyleyen Gökhan Karadeniz, “Hedefi olan, gençlere yepyeni fırsatlar yaratan ve tüm Türkiye’nin dikkatle izlediği bir ekipte forma giyeceğim için heyecanlıyım. Buradaki aile ortamı, kısa sürede uyum sağlamama yaradı. Geçen sezonki çekirdek kadronun korunması, hedefi olan ve başarı odaklı oyuncuların tercih edilmesi sayesinde güçlü bir ekip yaratıldı. Şimdi kendimizi gösterme sırası bize geldi” dedi.

Forvet hattında forma giyen önemli golcüleri sürekli takip ettiğini, onlardan bir şeyler kapıp geliştirebilmek için sürekli çalıştığını belirten Karadeniz, “Bir golcü için topun filelerle buluştuğu an çok önemlidir. Ve bunu başarabilmek de gerçekten çok zor. Her golcünün ayrı bir stili var. Attığım 31 golle bu yöndeki yeteneğimi gösterdim. Ancak kendimi geliştirebilmek ve bu formaya en iyi şekilde hizmet edebilmek için bence önümde daha çok uzun bir yol var” diye konuştu.

Kaynak: İHA