Sorgun Belediyespor İki Futbolcuyu Transfer Etti

YOZGAT - Bölgesel Amatör Lig 4. grupta Yozgat'ı temsil edecek olan Sorgun Belediyespor Turkcell Süper Lig deneyimi olan iki önemli oyuncu transfer etti.

Bu yıl kadrosunu tamamen yenileyen Sorgun Belediyespor'da transfer çalışmaları aralıksız sürerken, son olarak Türkcell Süper Lig'de Gaziantepspor, Denizlispor gibi takımlarda forma giyen İlhan Özbay ve yine Süper Lig'in bir başka deneyimli oyuncusu Ali Kunter'i renklerine kattı.

Aslen Yozgatlı olan İlhan Özbay ve Ali Kunter Sorgun'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

Diğer yandan yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına aralıksız olarak sürdüren Sorgun Belediyespor, bir haftalık bayram tatilinin ardından Sorgun'da toplanarak ikinci etap kamp çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Ferudun Dündar yönetiminde çalışmalara başlayan Sorgun Belediyespor'un, üçüncü etap kamp çalışma programı da belli oldu.

Teknik Direktör Dündar, 26 Ağustos'ta 10 günlük bir kamp için Nevşehir'e gideceklerini bu süre içerisinde de en az üç hazırlık karşılaşması oynayacaklarını belirtti.

Dündar "Bu sezon genç bir takım kurduk. Bu gençlerin içerisine onlara ağabeylik yapacak birkaç tane deneyimli oyuncu dahil ettik. İlhan Özbay gibi tecrübeli bir oyuncunun bizlerin arasında olması bizleri oldukça sevindirdi. İlhan Özbay'ın takımımıza çok şeyler katacağına hiç şüphem yok Genç ve dinamik bir takım kurma yolundaki çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

İlhan Özbay'da uzun yıllardan sonra tekrar Yozgat'ta ve Sorgun'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Sorgun'un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Takım olarak iyi bir uyum sağlamak istiyoruz. Bunun içinde çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Takımımız çok genç bir takım. İnşallah Sorgun'u 3. lige taşırız. Sorgun bunu fazlasıyla hak ediyor" dedi.

Kaynak: AA