Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa:

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörü Fuat Çapa, ligin ilk haftasında oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçıyla ilgili olarak, "İlk haftalarda alacağımız puanlar moral ve motivasyon açısından bizim için çok önemli” dedi.

Hacı Boydak Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Fuat Çapa, “Ligin iyi takımlarından biri ile karşılaşacağız. Bir sezondan fazla bir arada oynayan bir takım ile maç yapacağız” diye konuştu.

Çapa, “Ama biz de hazırlık dönemini çok iyi geçirdik. Her ne kdar ligde takımların 3-4 hafta sonra yerine oturmaya başladığı söylense de puanlar ilk haftadan itibaren veriliyor. O açıdan bizim için ligin ilk haftalarında alınacak olan puanlar moral motivasyon ve öz güven açısından çok önemli. Ondan sonra zaten Milli Takım arası olacak” ifadesinde bulundu.

Ligde daha önceki sezonlarda olduğu gibi hiçbir maçın kolay olmayacağının altını çizen Çapa, “Ligin yeni takımı olsak da yeni oyunculardan kurulu bir takım değiliz. Lig tecrübesi olan oyuncularımız, kaliteli oyuncularımız var. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor maçı için kadroda 8 mevkide oynayacak oyuncuların kesinleştiğini 3 mevkide oynayacak oyuncular için ise performanslara göre karar vereceğini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Eksik olan bölgelere takviye yapacağız. Orta saha ve ileriye iki transfer daha düşünüyoruz. İyi transferler yapan başkanımız bu transferleri de gerçekleştirdiği zaman alternatifi olan iyi bir takım kurmuş olacağız” dedi.

Elinden sakatlanan Sinan Kaloğlu’nun ise düz koşuya başladığını söyleyen Fuat Çapa, “Zannediyorum bir iki güne kalmaz alçıları çıkarılacak. Antalyaspor maçında da sahada olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA