Kartal Belediyespor İle Batman Petrolspor Hazırlık Maçında Karşı Karşıya Geldi

Yeni sezon hazırlıklarını Kapadokya’da sürdüren İstanbul Kartal Belediyespor ile Batman Petrolspor takımları hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi.

Müsabakayı Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok Öz’de izledi.
Yeni sezon öncesinde Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulunan Kartal Belediyesi’ne ait Kapadokya Kartal Otel’de kamp yapan Süper Amatör ekiplerinden Kartal Belediyespor, kendisi gibi yenisezona Kapadokya’da hazırlanan ve yeni sezonda 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek Batman Petrolspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Gülşehir Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen ve 2-0 Batman Petrolspor’un galibiyeti ile sonuçlanan müsabakada Kartal Belediyespor’da özellikle ikinci yarıda forma giyen genç oyuncular göz doldurdu. Müsabakada Batman Petrolspor’un gollerini 25. Ve 40. Dikakalarda Hasan Ahmet Sarı kaydederken müsabakanın 20. Dakikasında Batman Petrolspor oyuncusu Coşkun kullandığı penaltıyı gole çeviremedi.

Maçı Gülşehirli sporseverler ile birlikte tiribünde izleyen Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, müsabaka sonunda sahaya inerek her iki takım sporcularını tebrik etti. Öz, Kartal Belediyespor futbolcuları ile de hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak: İHA