Daum'un Ekibi Belli Oldu

Bursaspor'un yeni Teknik Direktörü Christoph Daum'un ekibi belli oldu.

Yeşil-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Yeni Teknik Direktör Christoph Daum'un ilk antrenmanı basına ve taraftara 5 dakika açık olarak gerçekleştirildi.

Antrenmana A2 Milli Takımı'nda bulunan Şener Özbayraklı, Ferhat Kiraz, Avusturya Milli Takımı’nda bulunan Yasin Pehlivan ve Slovakya Milli Takımı’nda bulunan Stanislav Sestak katılmadı. Sakatlıkları devam eden futbolcular Belluschi ile Ozan İpek takımdan ayrı çalıştılar. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda kontrol-pas çalışması ile devam etti. Son bölümde ise pozisyon alma, yön değiştirme çalışmaları yapıldı.

İŞTE DAUM'UN YARDIMCILARI
Alman çalıştırıcı Christoph Daum'un yeni ekibi de belli oldu. Daum'un ekibinde, Yardımcı Antrenör Faruk Korkmaz, yardımcı antrenör Rudi Verkempinck, kondisyoner Tonguç Vardar, yardımcı antrenör İrfan Buz, kaleci antrenörü Murat Aydın yer alıyor. Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: İHA