Costa, Atletico Madrid İle Nikah Tazeledi

ANKARA - İspanya 1. Futbol Ligi ekibi Atletico Madrid'in Brezilyalı forvet oyuncusu Diego Costa, kulübüyle sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, geçen sezon 20 gol ve 15 asistlik performansıyla Atletico Madrid'in ligi 3. sırada tamamlamasına ve İspanya Kral Kupası'nı kazanmasına önemli katkılar sağlayan futbolcunun 2015'te son bulacak sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Costa'nın sözleşme yenilemesinden duyduğu memnuniyetinin yanı sıra, "Taraftarların, takım arkadaşlarımın ve kulüp içindeki insanların sevgisini kazanmak için uzun zaman verdiğim mücadelenin ardından yapılan bu sözleşme nedeniyle çok mutluyum" ifadeleri de yer aldı.

Bu arada, Liverpool başta olmak üzere, Avrupa'nın birçok kulübünün Brezilyalı futbolcuyu gözüne kestirmesi üzerine, Atletico Madrid kulübü yetkililerinin, Costa'nın önceki sözleşmesinde yer alan "24,5 milyon avroya serbest kalır" maddesini değiştirmek amacıyla sözleşme süresini uzattığı iddia ediliyor.

Kaynak: AA