Bedensel Engelli Milli Sporcu Karagöl'ün Hedefi Madalya

ORDU - İspanya'da 18-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Engelliler Atıcılık Şampiyonası'na katılacak Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı ve Ordu Belediyesi sporcusu Cevat Karagöl, hazırlıklarını sürdürüyor.

Milli takım kampı öncesi hazırlıklarına Ordu'da devam eden Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefinin madalya olduğunu söyledi.

Daha önce milli takım forması altında bir çok başarılara imza attıklarını hatırlatan Karagöl, "Bu başarımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

İspanya'daki şampiyonada Ordu'dan iki sporcunun daha Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Karagöl, şunları kaydetti:

"2016 Olimpiyatları öncesinde üç tane önemli yarışmamız var. Bunlardan ikisi Avrupa Şampiyonası, diğeri ise Dünya Şampiyonası. Bunlardan ilki olan Avrupa Şampiyonası 18-26 Ekim tarihleri arasında İspanya'da gerçekleşecek. Şu anda bu şampiyona için gece gündüz çalışıyoruz. Ordu'da sürdürdüğüm çalışmaları zaman zaman tek, zaman zaman da milli takımdan arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de Ankara kampına katılarak çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. İnşallah 2016 öncesi gideceğimiz bu şampiyonadan alnımızın akı ile çıkarız."

Bireysel ve takım halinde madalyaları hedeflediklerini, bu konuda kendilerine güvendiklerini ifade eden Karagöl, "İyi neticeler alarak ülkemize geri dönmeyi arzuluyoruz" diye konuştu.

Karagöl, şampiyonaya Ordu'dan kendisinin yanı sıra yine milli sporcu Çağla Baş ile Yunus Ali Beyaz'ın da katılacağını, herkesin tabanca ve tüfek olmak üzere farklı kategorilerde ülkeyi temsil edeceğini belirtti.

Kaynak: AA