Antalyaspor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları

ANTALYA - Medical ParkAntalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Isparta Atatürk Stadı'nda teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından ısınma hareketleri ile çalışmaya başladı.

Daha sonra iki gruba ayrılan kırmızı beyazlı oyuncular, dar alanda top kapmaca oynadı.

Kaleciler Hakan, Ahmet ve Saso Fornezzi bir süre takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümünün ardından futbolcular kanat oyuncularının yaptığı ortalara gol vuruşu çalıştı. Özellikle yeni transfer Anton Ferdinand, Onur Tuncer ve Milan Baros attıkları gollerle dikkati çekti.

İdmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yapan kırmızı-beyazlı futbolcuların oldukça hareketli olduğu görüldü.

Karşılaşmada kaleleri altyapıdan gelen Ahmet Özden ve Saso Fornezzi korudu.

Antrenmana, sakatlığı süren Deniz Barış, milli takıma çağırılan Emrah Başsan ve kaleci Sammy katılmadı. Bursaspor'dan transfer edilen ve kampa iki gün önce katılan Gökçek Vederson ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmanın ardından saha kenarındaki taraftarlar oyuncu ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi. Kırmızı beyazlı oyuncular Milan Baros, Serkan Balcı ve teknik direktör Aybaba, fotoğraf çektirmek isteyen taraftar nedeniyle takım aracına binmekte güçlük çekti.

Yarın Antalya'ya hareket edecek akdeniz temsilcisi, basına kapalı yapacağı ter idmanın ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde kampa girecek.

Medical Park Antalyaspor ile Kayseri Erciyesspor arasında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

-Belediye başkanı Günaydın'dan ziyaret-

Bu arada Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Medical Park Antalyaspor antrenmanını izledi.

Günaydın, antrenman sonrası teknik direktör Aybaba ile bir süre sohbet etti.

Aybaba, Günaydın'a yaklaşan seçimler nedeniyle yaşadıkları yoğunluğu tahmin edebildiğini belirterek, "Allah yardımcınız olsun bizimkinden zor sizin işiniz. Bizde de sezon bittiğinde genel seçim oluyor. Ne olduğuna o zaman karar veriyorsun. Bu yıl geçen seneki kadromuzu koruduk ve yeni transferler yaptık'' dedi.

Günaydın da takımın giderek gençleştiğini, yeni transfer edilen oyuncuların uyum sağlaması halinde başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ederek, yeni sezonda kırmızı beyazlı ekibe başarılar diledi.

Kaynak: AA