Anadolu Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası

UŞAK - Anadolu Cup Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası'nın üçüncü gününde akşam saatlerine kadar süren müsabakaların ardından teklerde 4 tenisçi çeyrek finale çıktı, çiftler ilk tur maçları tamamlandı.

Uşak Belediyesi Huzur Park Spor Kompleksi'nde devam eden turnuvanın üçüncü gününde teklerde ikinci turun ilk dört karşılaşması yapıldı.

Karşılaşmaların ardından Japonya'dan Hiroko Kuwata ile Yumi Miyazaki, Kazakistan'dan Ekaterina Klyueva ile Aleksandra Grinchishina çeyrek finale çıkmayı başardı.

Çiftler ilk tur müsabakalarının ardından ise Avustralya'dan Marisa Gianotti ile Yeni Zelanda'dan Chelsea Tatai çifti, Ukrayna'dan Sofika Kadzhaya ile Anastasiya Shestakova çifti, Almanya'dan Michaela Frlicka ile Slovakya'dan Stanislava Hrozenska çifti, Kazakistan'dan Gülnaz Dokey ile Japonya'dan Nozomi Fujıoka çifti rakiplerini yenerek çeyrek finale çıkmayı başardı.

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada turnuvaya ilginin yüksek olduğunu söyledi.

Türkiye'de ilk kez İstanbul, Ankara ve İzmir'in dışında uluslararası tenis turnuvası düzenlendiğini söyleyen Erdoğan, "Turnuva olanca hızıyla sürüyor. Maçlar öğleden sonra oynanmaya başlanıyor ve gece 22.00'ye kadar sürüyor. Böylelikle tenisseverler iş çıkışı gelip müsabakaları keyifle izliyor" dedi.

Turnuvanın dördüncü gününde teklerde ikinci tur müsabakaları ile çiftlerde çeyrek final müsabakaları yapılacak, maçlar 14.00'te başlayacak.

Kaynak: AA