Yeni Diyarbakırspor'da Sezon Hazırlıkları

DİYARBAKIR - Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Diyarbakırspor'un Teknik Direktörü Namık Altınsoy, ""Rastgele transfer yapmadık, hedefimize uygun isimler aldık" dedi.

Teknik direktör Altınsoy yaptığı açıklamada, kulüple yaptığı anlaşmanın ardından 12 Temmuz günü Ankara'da kamp çalışmasına başladıklarını, buradaki 1 haftalık kampın ardından da Yozgat'a geçtiklerini söyledi.

Yozgat'taki kros çalışmalarından sonra Nevşehir'de hazırlık maçları oynadıklarını kaydeden Altınsoy, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar oynadığımız hazırlık maçlarında hem gücümüzü gördük hem eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Takımdaki hava çok iyi. Değişik takımlardan gelen oyuncularımız kaynaştı. Giderek daha iyi form tuttular. Her geçen maç daha iyi oynuyoruz. Rastgele transfer yapmadık, hedefimize uygun isimler aldık. Lig başında biraz zorlanabiliriz ama bu takım haftalar ilerledikçe rayına oturacak. Bizimle beraber çalışan personelden yöneticilerimize kadar herkesle uyum içindeyiz. Burada bir hafta daha çalışacağız. 2 özel maç daha yapacağız."

-2 forvet oyuncu transfer edilecek

Altınsoy, ligde iddialı olan takımların bulunduğunu bu nedenle daha iyi bir ekip oluşturma arzusunda olduklarını kaydederek, "2 forvet oyuncusunu daha renklerimize bağlamayı planlıyoruz. Bir-iki mevkiye daha alternatif alabiliriz. Ben açıkçası rakiplere değil kendi işimize bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Yeni Diyarbakırspor bu yıl 2.Lig'e çıkarsa gelecek yılların flaş takımı olur. Çünkü kulübün borcu yok ve başkan bir hayli iddialı düşünüyor. Benim Diyarbakır halkına bir mesajım var. Bu takıma sahip çıksınlar. Bu takım onlara güzel şeyler yaşatacak" dedi.

14 Ağustos'ta Pazarspor ve 17 Ağustos'ta da Gümüşhanespor'la hazırlık maçı oynayacaklarını dile getiren Altınsoy, 24 Ağustos'ta ise sezon açılışında özel bir maç yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA