Savaş Yeni Sezon Öncesi İddialı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün sol kanat oyuncusu Savaş Yıldızhan, yeni sezonda daha iyi olacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Denizli Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında geçirdiği sakatlık sonrası sezon içerisinde istediği gibi şans bulamayan 24 yaşındaki genç sol kanat oyuncusu fiziksel açıdan hazır olarak sezona gireceğini söyledi.

Sezon öncesi hazırlıklarında iyi bir rekabet oluştuğunu ifade eden Savaş,”Kendimi, geçen yıla göre fiziksel açıdan daha iyi hissediyorum. Geçen yıl hazırlık maçında yaşadığım sakatlığı tamamen üzerimden attım. Geçtiğimiz yıla göre daha iyi çalışıyorum. Teknik heyetimiz ve yöneticilerimiz de bizlerle çok iyi ilgileniyor. 2.Lig takımı gibi değiliz. Daha üst liglerin takımıyız” dedi.

Takım içinde geçen yıl oluşan arkadaşlık ortamının aynı şekilde devam ettiğini belirten Savaş, “Yeni gelen arkadaşlarımız son derece iyi ve uyumlu arkadaşlar. Sanki takımda uzun süredir oynuyor gibiler. Bizi daha önceden tanıyormuş gibi davranıyorlar“ diye konuştu.

Takımdaki rekabet ortamının da üst düzeyde olduğunu ifade eden Savaş Yıldızhan, şunları söyledi: “Takımdaki arkadaşlık ortamının yanı sıra forma rekabeti de dikkat çekiyor. Forma için hepimiz savaşıyoruz. Bu arkadaşlık ve rekabet ortamı devam ettiği sürece ve sahaya yansıdığı sürece Aydınspor 1923 başarıya ulaşacaktır”

Kaynak: İHA