G.Saraylı Oyuncudan F.Bahçe'ye Övgü!

Sarı lacivertlilerin yaptığı transferlerle çok güçlendiğini söyleyen Galatasaraylı basketbolcu Carlos Arroyo, “Sadece lig değil Avrupa’da da iddialı olacak bir takım kurdular” dedi...

Galatasaray 'ın geçtiğimiz yıl potada yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan Carlos Arroyo yeni sezonla ilgili değerlendirmeler yaptı. Basketbolda 23 yıl sonra şampiyonluğa ulaşan sarı kırmızılı ekip ile yeniden anlaşan ve gelecek sezon da Galatasaray forması giyecek olan Arroyo önümüzdeki sezonda işlerinin daha zor olacağını söyledi.

Ülkesinin Primera Hora internet sitesine konuşan Porto Rikolu oyuncu, “Bu sene ligde işimiz çok zor olacak. Fenerbahçe güçlendi. Önemli yıldızlar transfer ettiler. Ayrıca 8 Euroleague şampiyonluğu yaşamış Zeljko Obradovic gibi çok da önemli bir hoca aldılar. Belki de en iyi transferleri bu oldu. Şimdi sadece Türkiye 'de şampiyonluğu kovalamak için mücadele etmeyecekler aynı zamanda Euroleague 'de de iddialı olacaklar. Bu yüzden bu yıl çok daha fazla mücadele etmemiz gerekecek” dedi.

Galatasaray 'ın da bu süreçte boş durmadığını dile getiren Arroyo, “Biz de iyi transferler gerçekleştirdik. Nathan Jawai, Zoran Erceg ve Domercant 'ın döneceğini düşünürsek, oturmuş kadromuzu daha ileriyi taşıdık ve güçlendik. Güzel bir lig bizleri bekliyor” diye konuştu.