Fenerbahçe, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu 1. hafta maçında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00’da başlayan ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Yeni transfer Emmanuel Emenike’nin de katıldığı antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Ardından kanat organizasyonlarıyla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Bir süredir tedavileri devam eden oyunculardan Gökhan Gönül ve Erten Ersu, takımla birlikte çalışırken, Egemen Korkmaz ise antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Raul Meireles’in de tedavisine devam edildi.

Öte yandan A Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası Grup Elemeleri kapsamında Gana ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosunda olan oyuncular Alper Potuk, Bekir İrtegün, Volkan Demirel, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ile U21 Milli Takımı’nın aday kadrosunda olan Salih Uçan ile U19 Milli Takımı’nda bulunan Recep Niyaz’ın dışında ülkelerinin Milli takımlarında yer alan; Moussa Sow, Michal Kadlec, Dirk Kuyt, Bruno Alves antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertliler, Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA