Adanaspor, Ordu’ya Hazırlanıyor

Pazartesi günü ligin ilk maçında Orduspor’u konuk edecek olan PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

A2 takımla hazırlık maçı oynayan Toros Kaplanları, karşılaşmayı farklı bir şekilde kazanırken takımda hafif sakatlıkları bulunan Tolgahan ve Fabiano’nun tedavileri devam ediyor. Her iki futbolcunun da Orduspor maçına yetişecekleri belirtildi.

EKREM AL TOPLANTILAR YAPIYOR
Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, her antrenman öncesinde futbolcuları ile sık sık toplantı yaparak motive ediyor. Oyuncularına sahada uygulamaları gereken konular hakkında bilgi veren deneyimli teknik adam zaman zamanda bireysel olarak oyuncuları ile görüşüyor. Takımın genç sağ bek oyuncusu Tayfun ile görüşen Ekrem Al, taktik çift kalelerden önce oyuncusuna yapması gerekenleri anlattı.

KAPTAN’DAN TARAFTARA MESAJ
Adanaspor Kaptanı Tuna Üzümcü, Ordu maçı öncesinde taraftara mesaj verdi. Lige iyi başlamak istediklerini belirten Tuna, ’’ Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Lige kendi sahamızda oynayacağımız maçla başlayacak olmamız bizim için büyük avantaj olacak. Hafta içi olmasına rağmen taraftarımızın da bizleri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Genç bir takımımız var. Mutlaka sabır etmeli ve takımımızın sonuca ulaşması için destek verilmesi gerekiyor. İnşallah Pazartesi akşamı gülen taraf olmak istiyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA