Orduspor'da Sezon Hazırlıkları

ORDU - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Durugöl Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde sezon hazırlıklarına devam eden mor beyazlı ekipte bütün transferler, 2 saat süren antrenmanda yer aldı.

Koşuyla başlayan ve çift kale maçla sona eren idmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Sözeri, sezon hazırlıklarına büyük bir heyecanla devam ettiklerini söyledi.

Takım adına şimdilik her şeyin güzel gittiğini ifade eden Sözeri, "Bu zamana kadar yaptığımız hazırlık maçlarında hatalarımızı gördük. Hatalarımızı, yaptığımız son antrenmanlarla gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Lig öncesi son hazırlık maçını Trabzonspor ile oynayacaklarını ve bu maçtan sonra tamamen hazır olmayı ümit ettiklerini kaydeden Sözeri, şunları kaydetti:

"Yeni sezon öncesi bir ve ikinci etap çalışmalarımızın ardından üçüncü etap çalışmalarımızı Ordu'da sürdürüyoruz. Takımımız transferlerle oldukça güçlendi. Şu anda ilk 11 kafamda netleşmeye başladı.

Amacımız sezon öncesi tüm eksiklerimizi giderip lige hazır hale gelmek. Bunun için bütün futbolcularımız yüreklerini ortaya koyup çalışmalarını o şekilde sürdürüyor. Bunun için de hepsine teşekkür ederim."

Sözeri, takımın biraz zamana ihtiyaç olduğunu ancak her şeye rağmen kaliteli bir ekip kurduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA