Nazilli Belediyespor Sezonu Açtı

Spor Toto 2. lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor, 2013-2014 Futbol Sezonunu Nazilli Şehir Stadı’nda düzenlenen törenle açtı.

Törenin ardından sezonun açılışı dolayısıyla Karşıyaka ile hazırlık maçı oynandı. Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.
Açılış törenine Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 250 civarında Siyah-Beyazlı taraftar katıldı.

Açılış töreninde Nazilli Belediyespor Teknik Heyeti ve 27 futbolcu tek tek tanıtıldı. Daha sonra okunan duaların ardından kesilen kurbanın kanı futbolcuların alınlarına sürüldü. Siyah-Beyazlılar sezon açılış maçında PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Bin'e yakın Nazilli Belediyespor taraftarı ile 50'ye yakın Karşıyaka taraftarı ile MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da izlediği karşılaşmada Nazilli Belediyespor Barış'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçerken, beraberlik golü 57. dakikada Ali Kemal'den geldi. Karşıyaka 69. dakikada Ofoedu'nun sert şutu ile 2-1 öne geçerken, Nazilli Belediyespor'dan defans oyuncusu Bora takımının beraberlik golünü 90. dakikada kaydetti.

Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Kaynak: İHA