Minik Boksörler Ringe Çıkıyor

MERSİN - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden minik boksörler Burdur'da gerçekleştirilecek Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na katılacak.

İçel'i 13-19 Ağustos tarihlerindeki şampiyonada temsil edecek minik boksörler, antrenörler Hıdır Kurtulmaz ve İbrahim Gündüz denetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenörler Kurtulmaz ve Gündüz Burdur'da yapılacak turnuvaya 13 sporcu ile katılacaklarını belirterek "Sporcu gençlerimiz bu tip turnuvalarda başarının dışında özgüven de kazanacak. Ne kadar fazla turnuvaya katılırlarsa tecrübe edinecekler. Üst minikler şampiyonası öncesi en ciddi turnuvamız bu olacak. Burdur'dan başarılı sonuçlarla döneceğimizi umuyoruz" dediler.

Burdur'da yapılacak olan Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında İçel'i temsil edecek minik boksörlerin isimleri şöyle:

"Şener Arslan, Erhan Sağlam, Bahtışen Mete, Murat Deveci, Ulaş Budak, İsmet Çelik, Hüseyin Kaya, Ömer Genç, Bektaş Can Çetin, Abuzer Topaloğlu, Abdurrahman Topaloğlu, Ali Gündüz, Eşref Vuruş."

Kaynak: AA