Lara 12 Yaşında Şampiyon Oldu

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 29 Temmuz-03 Ağustos 2013 tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen 12 yaş Türkiye yaz kupası 4. Tenis Turnuvası'nda Muğlalı Lara Palaska Türkiye şampiyonu oldu.

Muğla Tenis Kulübünden yapılan açıklamada, Manisa’da düzenlenen turnuvaya İstanbul, İzmir, Ankara olmak üzere bir çok ilden tenis kulübünden sporcuların katıldığı bildirildi.

12 yaş grubunda şampiyonaya yaklaşık 120 sporcunun katıldığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Lara Palaska eleme maçları sonucunda Buca tenis kulübünden Doğa Akyürek’i 6/2-6/2 Bursa Büyük şehir tenis kulübünden İrem Gezer’i 6/0-6/0 İzmir Tenis kulübünden Sinem Karaosmanoğlu’nu 6/2-6/2 yenerek final oynamaya hak kazandı. Final maçında da Final tenis kulübünden Burçak Tekin'i 6-0-6/3 yenerek Teklerde ve Çiftlerde şampiyon oldu. Muğla Tenis Kulübü olarak birçok başarıya imza atmanın gururunu yaşarken, 08-09-10 yaş gurubunda kazanılan başarılardan sonra 12 yaş kategorisindeki başarısıyla birlikte Palaska, Muğla'ya bir ilki daha yaşatmıştır. Kulübe desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e teşekkür deriz" dedi.

Kaynak: İHA