Nazilli Belediyespor Bayramlaştı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü bayramlaştı.

Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine Armağan Turhan yönetimindeki Nazilli Belediyespor kafilesi tam kadro katılırken, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere çok sayıda yönetici ve MHP Nazilli İlçe Başkanı K.Engin Özcan katıldı.

Bayramlamların birlik ve beraberliğin en üst düzeye çıktığı günler olduğunu söyleyen Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık; "Sezon öncesi yaşadığımız bu bayram bizlerin de birlikteliğini en iyi şekilde artıracağına inanıyorum. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum. Yönetici arkadaşlarımızla beraber sizlerle bu bayram gününde birlikte olmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah bu yıl güzel bir sezon geçireceğiz. Hepinize güveniyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Birçok futbolcunun Başkan Haluk Alıcık ve Genel Kaptan Özgen Türker'in elini öptüğü görülürken, sosyal tesislerde görevli personeller çikolata ve tatlı ikramında bulunduğu törende tesis önünde hatıra fotoğrafı da çekinildi.

Kaynak: İHA