Maçın Ardından

KARABÜK - Hazırlık maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'u 3-1 mağlup eden Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, büyük bölümünde maçın hakimi olduklarını söyledi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'ndaki maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kafkas, hazırlık maçlarında eksikleri olmasına rağmen hazır bir görüntü verdiklerini belirtti.

Kafkas, şunları kaydetti:

"İlk maçımızı oynayacağımız Kasımpaşa, yaptığı transferlerle bu ligin belki de şampiyonluk adaylarından birisi. Asıl gösterge bizim için bu maç olacak. Bu maçı kazanırsak Kardemir Karabükspor'un önü açık olacak. Buna inanıyorum. Kötü bir sonuç olursa da önemli değil. Takım genç ve tecrübeli oyuncuların kaynaşmasıyla haftalar ilerledikçe daha iyi olacak. Futbolcularımın performansından ve mücadelesinden memnunum."

Bir gazetecinin eski takımı Trabzonspor'dan alacaklarını sorması üzerine Kafkas, "Bu hukuki bir sorun. O işi konuşmanın bir anlamı yok. Beni ilgilendiren bir yan yok şu anda. Söyleyeceğim bir şey yok. Hukuki süreç işliyor.Biz oradan ayrıldık. Orası başka bir defter. O defter bizim için şu anda kapandı. Ben Kardemir Karabükspor teknik direktörüyüm. Orada hukuki süreç devam edecektir" diye cevap verdi.

Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise sezon öncesi son provalarını yaptıklarını, oyunun genelinden memnun kaldığını ifade etti.

Süper Lig'in deneyimli bir takımına karşı futbolcularının istediğini yapmaya çalıştığını anlatan Özköylü, "Tabii ki eksiklikler var. Bunlar normaldir. Küçük hatalar gol yememize neden oldu ancak takımımdan memnunum. Yeni bir takımız, biz yeni kurulduk. 4 yıldır ligde olmayan bir Ankaraspor. Futbolcusu elinde olmayan bir Ankaraspor. Yaklaşık 1 ay içinde oyuncularını bir araya toplamış bir takım. Mümkün olduğunca eski oyuncularımızı toplamaya çalıştık işimiz kolay olsun amacıyla" diye konuştu.

Kaynak: AA